Bolt (2008)


Bolt är Walt disneys nyaste animerade film. I rösterna hör vi bland annat John Travolta, Miley Cyrus och Malcolm McDowell.



I den här filmen så möter vi Bolt, en hund som helt omedvetande är tv-stjärna. Han tror att han själv klarar av att utföra alla supertrick som han gör i tv-serien och han gör det för att rädda Penny, hans matte. En dag råkar Bolt åka med en låda till andra sidan av USA, han kämpar för att ta sig tillbaka till Hollywood och Penny. Tillsammans med katten Mittens och hamstern Rhino upptäcker han att han nog inte har de där superhjältekrafterna ändå, men ändå är en ganska speciell hund.

Är egentligen inte så mycket jag kan skriva om filmen. Den är söt, den har sina touch av disney-moral, den är ganska rolig. Den är helt enkel en någorlunda bra film. Inget speciellt eller överväldigande. Ungefär som jag hade väntat mig efter att ha sett pre-viewen på julafton i Kalle Anka.
Vissa starka paralleller kan dras till filmen Toy Story, där det också gäller att leta reda på sin "person" och inte låta någonting stå ivägen.
Over all är det en helt okej film att se med sitt barn, syskonbarn eller någon annan som verkligen uppskattar allt vad tecknade och animerade sagor betyder. 3 av 5 i betyg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0